Akademi Hastanesi  >  Haberler   >  Akademi Hastanesi’nden 400 kişilik iftar

Akademi Hastanesi’nden 400 kişilik iftar

İlimizin köklü kuruluşlarından Akademi Hastanesi,  bahçesinde çalışanlarına ve hasta yakınlarına 400 kişilik bir iftar organizasyonu düzenledi

Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kırman, eşi İpek Kırman ve başhekim Dr. Erhan Uysal ile eşi Neslihan Uysal ev sahipliğini yaptığı iftar programına Kırman’ın İzmir’den gelen babası Şevket Kırman Kocaeli Valisi Özel Kalem Müdürü Erhan Dündar,  Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ve diğer başkan yardımcıları, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, tüm doktorlar, hasta ve hasta yakınları, hastane personeli, eşi ve çocukları katıldı. İftar duası ile başlayan organizasyon ney, bengir ve kanundan oluşan canlı müzik dinletisinin ardından gelen çocuklara pamuk şeker ikram edilerek devam etti.

xedimtanimiyorum