info@akademihastanesi.com.tr

D-100 Karayolu No:22-24 Yahya Kaptan Durağı

Ovacık Mah. Başiskele / Kocaeli

Sosyal Medya

Akademi Hastanesi  >  Haberler   >  Kocaeli Anneleri ve Akademi Hastanesi bir araya geldi

Kocaeli Anneleri ve Akademi Hastanesi bir araya geldi

Sosyal medya üzerinden örgütlenerek ilimizdeki yardıma ihtiyacı olan anneleri bulup el uzatan “Kocaeli Anneleri” grubu ve Küçük Şeyler Anaokulu konferans için Akademi Hastanesi’nde bir araya geldi.

2 SEANS KONFERANS

Sosyal paylaşım platformu Facebook üzerinden örgütlenerek yardıma ihtiyacı olan insanları belirleyip onlara yardım götüren “Kocaeli Anneleri” ve Küçük Şeyler Anaokulu Akademi Hastanesi’nin misafiri oldu. Tülay Yanıkoğlu Yazıcı moderatörlüğünde 2 seans halinde gerçekleşen programda Akademi Hastanesi Psikoloğu Öykü Yıldırım Lüleci çocuklarda cinsellik ve doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çocuklara bebeklikten itibaren yanlış kodlanan bazı davranışların büyüdüklerinde karşımıza çok daha vahim sonuçlar çıkardığından ve nasıl davranılması gerektiğinden bahseden Lüleci’ye anneler tarafından sık sık soru soruldu.

KIRMAN TEŞEKKÜR ETTİ
Ardından Akademi Hastanesi Çocuk Doktoru Uzm. Dr. Erdal Pazar, aşılar ve yaptırılmasının faydaları hakkında, çocukların beslenme sıkıntıları hakkında ve sünnet sorularına kadar merak edilen her şeyi cevapladı. 2 seansa toplam 85 kişinin katıldığı seminerler sonunda Kocaeli annelerine Üstün Dökmen’in kitapları hediye edildi Seminer sonunda Akademi Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü İpek Kırman, Kocaeli Anneleri Platformu’nun Başkanı Hande Kaya nezdinde tüm Kocaeli annelerine çok teşekkür etti

Henüz Yorum Yok

Sorry, the comment form is closed at this time.