Akademi Hastanesi  >  Haberler   >  Sakarya Gazileri’nden Akademi Hastanesi’ne Sürpriz

Sakarya Gazileri’nden Akademi Hastanesi’ne Sürpriz

Sakarya Gazi Derneği üyelerinden Kıbrıs Gazisi Hasan Fehmi Çorbacıoğlu, geçtiğimiz aylarda Özel Kocaeli Akademi Hastanesi’nde by pass operasyonu geçirdi.

Geçmişte kalp krizi öyküsü de bulunan ve geçirdiği kalp operasyonu sonrası sağlığına kavuşan Hasan Fehmi Çorbacıoğlu; hayata döndüğü için yaşadığı mutluluğu ailesi ve gazi arkadaşlarıyla paylaştı. Kıbrıs Gazisi Hasan Fehmi Çorbacıoğlu’nun, Akademi Hastanesi ‘ne de bir sürprizi vardı.

Sakarya Gazi Derneği üyeleri ile birlikte hastaneye gelerek, Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay KIRMAN başta olmak üzere operasyonu gerçekleştiren Doç. Dr. Ersan ÖZBUDAK ile Op. Dr. Ali Fuat MİRHANOĞULLARI ve ekibine, Kalp ve Damar Cerrahisi servis çalışanlarına dernek adına plaket takdimi yapıldı.

Duygu dolu anların yaşandığı törende Kubilay KIRMAN, “Siz kıymetli gazilerimize vatanımız için gösterdiğiniz çabalardan dolayı asıl biz teşekkür ederiz” diyerek geçmiş olsun dileklerini yineledi.