info@akademihastanesi.com.tr

D-100 Karayolu No:22-24 Yahya Kaptan Durağı

Ovacık Mah. Başiskele / Kocaeli

Sosyal Medya

Akademi Hastanesi  >  Haberler   >  Ersan Özbudak, yılın en iyi kalp doktoru seçildi

Ersan Özbudak, yılın en iyi kalp doktoru seçildi

İlk kez düzenlenen Altın Kanat Ödülleri’nde Kocaeli Akademi Hastanesi doktoru Prof. Dr. Ersan Özbudak Yılın En İyi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı ödülüne layık görüldü.

Altın Kanat Ödül Töreni adı altında, Alia Medya’nın ev sahipliğinde düzenlenen geceye iş, ekonomi ve sanat dünyasından birçok önemli isim katılım gösterdi. Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde çeşitli dallarda birçok ödül sahiplerini buldu. Yılın En İyi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı kategorisinde Kocaeli Akademi Hastanesi’nden Prof. Dr. Ersan Özbudak ödüle layık görüldü. Kentin önde gelen hastanelerinden olan Akademi Hastanesi sayesinde böylesine prestijli bir ödül Kocaeli sınırlarına gelmiş oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Aldığı ödülün ardından kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. Ersan Özbudak: “Bu ödülü ailem, Kocaeli Akademi Hastanesi’ndeki çalışma arkadaşlarım ve zor şartlarda çalışan tüm doktor arkadaşlarım adına alıyorum.” dedi.

Etiketler:
Henüz Yorum Yok

Sorry, the comment form is closed at this time.