Akademi Hastanesi  >  Tıbbi Bölümler  >  Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi

Akademi Hastanesi Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi; ekipman, donanımı, deneyimli uzman doktor ve hemşire kadrosuyla hizmet vermektedir. Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde amacımız, zamanından önce dünyaya gözlerini açmak zorunda kalan minik bebekleri veya zamanında doğan hasta bebekleri en sağlıklı biçimde hayata kazandırmak, en kaliteli ve özverili hizmeti sunmaktır.

24 saat uzman doktorlar ve deneyimli hemşireler gözetiminde hizmet veren Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde en geçerli tedavi prensipleri uygulamaktadır.

Akademi Hastanesi olarak yoğun bakıma ihtiyacı olan bebeklerimize en iyi ve en uygun hizmeti vermeyi amaçlayan hastanemiz, modern ve ileri teknoloji ile desteklenmiş yeni doğan ünitesi ve doğum odaları ile birlikte siz ve bebeğiniz için doğum ve doğum sonrası bakımda geçerli olan standartları yükseltmeyi amaç edinmiştir.

Ünitemizde bebeklerimiz için gerekli olan tanı ve tedavilerin en hızlı şekilde yapılması, ailelerimizin tedavi sürecinin her aşamasında bilgilendirilmesi ön planda tutularak sizlere hizmet vermekteyiz.

Akademi Hastanesi olarak gayemiz bebeklerimiz için gerekli olan tüm medikal ve cerrahi tedavileri 365 gün 24 saat sunmak, tıbbi hizmetlerimizi çağın gerisinde kalmayacak şekilde dünya standartları eşliğinde geliştirmek, ailelerimize tedavi sürecinde eş zamanlı bilgi aktarmak ve gerekli bilgi ve eğitimi eksiksiz aktarmaktır.

Yoğun Bakım  Doktorlarımız

mkd-team-image