Akademi Hastanesi  >  Hakkımızda

2001 Kuruluş ve faaliyete geçiş
2002 – 2003 Türkiye’de ilk HMO projesinin gerçekleştirilmesi. AKADEMİ KART özel sağlık sigortasının hayata geçirilmesi.
2004 TSE EN ISO 9001 – 2000 Kalite Belgesi’ni alan ilk özel hastanelerden biri olunması
2005 – 2006 SGK mensubu hastalara tüm branşlarda hizmet vermeye başlaması
2007 ULUSAL KALİTE HAREKETİ KALDER üyeliğimizin kabul edilmesi
2009 KVC branşının eklenmesi ve ilk açık kalp ameliyatımızın yapılması
2010 Ameliyathane ve Yoğun Bakım ünitelerinin yenilenmesi. Yatak sayısının 48’e, Yoğun Bakım Ünitesi’nin yatak sayısının 14’e çıkarılması.
2010 Anjio ünitesinin faaliyete geçirilmesi olmuştur.
2014 yılında yeni hastanemizin açılışını gerçekleştirdik.

Vizyonumuz

Kurumsal bir kimlikle, en iyi alt yapı, tıbbi donanım ve çağdaş teknolojiyi kullanarak, tecrübeli ve güler yüzlü bir ekiple, hasta haklarına saygılı hizmet vermektir.

Misyonumuz

Kocaeli de ilk akla gelen, güvenilir, kaliteli ve ekonomik sağlık hizmeti vermektir.

Yönetim Kurulu Mesajı

2001 yılında İZMİT’ in ilk tam teşekküllü özel hastanesi olarak kurulan AKADEMİ HASTANESİ önemli bir sorumluluk üstlendiğinin bilincindeydi.

Güvenilir, kaliteli ve ekonomik hizmet sunmak” misyonuyla çıktığımız yolda, özel hastaneciliği şehirde tanıtmak, kaliteli sağlık işgücünü yetiştirmek ve İZMİT’ te tutmak gibi alt görevlerimizde vardı. Yolumuzda ilerlerken önemli satırbaşları:

2001 yılında 8 branşta 23 hekimle çıktığımız yolda, bugün 24 branşta 40 hekimimizle yolumuza devam etmekteyiz.

D-100 karayolu üzeri faaliyete geçen yeni hastane binamız 12.500 m2 alanda hizmet vermektedir. 114 yatak kapasiteli olan hastanemiz bu büyüklüğü ile günde 1.100 kişiye ayakta hizmet veriyor.

Kurumumuza duymuş oldukları güven ve sahip çıkmalarıyla bizi bugünlere getiren; işimize hep ilk günkü heyecanla gelmemizi sağlayan, bizi “Kentin Hastanesi” yapan KOCAELİ HALKI’ na şükranlarımızı sunarız. Bu yüzden biliyoruz ki önümüzdeki on yıllarda da “EMİN ELLERDEYİZ”.

Saygılarımla,
Kubilay KIRMAN