Akademi Hastanesi  >  Haberler   >  Akademi Hastanesine, eni konu mektup yazdı!

Akademi Hastanesine, eni konu mektup yazdı!

Özel Akademi Hastanesi’nde kardiyoloji bölümü doktorlarından Doç. Dr. Süleyman Karakoyun tarafından tedavi edilen Şefika Ceylan, Covit-19 koşullarında hastanede gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirmek için eni konu mektup yazdı.

Kocaeli İl Özel İdare’den emekli olan ve Yahya Kaptan’da yaşayan Şefika Ceylan, geçtiğimiz hafta rahatsızlandı ve tedavi olmak için Özel Akademi Hastanesine götürüldü. Ceylan’ın buradaki tedavisini kardiyoloji bölümü doktorlarından Doç. Dr. Süleyman Karakoyun üstlendi. Karakoyun’un tedavisi sayesinde sağlığına tekrar kavuşan Şefika Ceylan, memnuniyetini mektup yazarak dile getirdi. Genellikle hastaların hastaneden şikayetlerini dile getirmesine alışık olduğumuzdan Şefika Teyze’nin yazdığı memnuniyet mektubu bu anlamda bir ayrıcalık oldu. Özellikle pandemi koşullarında canlarını hiçe sayarak fedakarca vatandaşın sağlığı için emek veren sağlıkçılarımızı motive eden böyle mektupların yazılması farklı bir önem arz ediyor.

“HEP ŞİKAYET EDERLER”

Kritik koşullarda hastaneye giderek tedavi olan ve tekrar sağlığına kavuşan Şefika Teyze’nin mektubunda şu ifadeler yer aldı: “Hastaneleri genelde hep şikayet ederler bense teşekkür etmek için yazdım. Geçtiğimiz hafta hastalanınca Özel Kocaeli Akademi Hastanesine gittim. Muayenemden sonra hastanede yatmama karar verildi. Covit-19 sebebiyle biraz tedirgin oldum haliyle. Fakat hastanede yattığım sürece başta doktorum Kardiyoloji Uzmanı Süleyman (Karakoyun) Bey olmak üzere Hale ve Tülin Hanımlara, serviste başımdan ayrılmayan, her daim kontrollerini eksik etmeyen güler yüzleri ile bana moral olan hemşire ve hasta bakıcılara çok teşekkür ederim. Bir an olsun beni yalnız bırakmadıkları gibi tedavim için seferber oldular. Bu tutum bana has bir şey değildi. Daha önce de defalarca kez gittiğim için bu tavrın tüm hastalara aynı olduğunu gözlemledim. O yüzden böyle bir ilgi ve alakanın takdir edilmesi gerektiğini düşünerek bu mektubu yazdım. Bir teşekkürüm de Hastane yönetimine olacak. Sizlere de bu kadar temiz, düzenli ve ilgili bir ortam yarattığınız için teşekkür ederim. İlginizden o kadar memnun kaldım ki Allah hepinizden razı olsun.”

Kaynak: https://www.kocaelibarisgazetesi.com/haber/6947259/akademi-hastanesine-eni-konu-mektup-yazdi