(262) 300 41 41

info@akademihastanesi.com.tr

D-100 Karayolu No:22-24 Yahya Kaptan Durağı

Ovacık Mah. Başiskele / Kocaeli

Sosyal Medya

İlk ve orta öğrenimini Kocaeli’de tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olmuştur. Halen Türkiye Diyetisyenler Derneği üyesi olup obezite eğitim ve sertifika programına katılarak sertifika almaya hak kazanmıştır.

Ankara Üniversitesinde hematoloji-onkoloji, psikiyatri, gastroenteroloji ve çocuk servislerinde görev almış bu süreçte nötropenik beslenme, yeme bozukluğunda ve anoreksiyada beslenme, kanser hastalarında, karaciğer hastalarında beslenme, bebek ve çocuk beslenmesinde beslenme tedavilerini düzenlemiştir.

Daha sonra Kocaeli’ye dönüş yapmış Kocaeli Üniversitesi‘nde nefroloji, endokrinoloji servislerinde ve poliklinikte görev almıştır. Hemodiyaliz, periton diyalizi ve çeşitli böbrek hastalıklarında beslenme tedavileri düzenlemiştir.

Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde tek diyetisyen olarak tüm servislerde ve poliklinikte görev almış olup hastaların beslenmeyle ilgili tedavilerini sürdürmüştür.

2011 yılından itibaren Özel Kocaeli Akademi Hastanesinde çalışmaktadır.

Eğitim
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Tecrübe
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Özel Kocaeli Akademi Hastanesi
Çalışma Günleri
PazartesiSalıÇarşambaPerşembeCumaCumartesi
mkd-team-image
Dyt. Volkan YAMAN
Beslenme ve Diyetetik